Skip to main content

Transformatie

Leiderschap

Ontwikkeling

Coaching

Transformatie
Leiderschap
Ontwikkeling
Coaching

“Meer rust & ruimte in je agenda en in je hoofd en aan de slag met een haalbaar actieplan!”

– Herken je dit? –

 • Gehaast kijk je op je horloge en je schrikt dat het alweer vijf uur is. Je moet nog zoveel doen op je werk. Maar je moet ook je kind ophalen omdat ze om 18 uur gegeten moet hebben en afgezet moet worden bij de hockeytraining.
 • Je wilt je laptop dichtklappen maar je ziet in een ooghoek dat je nog 2 nieuwe vergaderingen morgen in je outlook erbij hebt gekregen. Zucht… Ze overlappen met andere afspraken die je al hebt staan.
 • Met een onrustig gevoel stap je de auto want je hebt de dag op je werk niet goed afgerond. Onderweg naar huis doe je nog twee belangrijke telefoontjes voor je werk. Al bellend maak je de voordeur open en je baalt van de schoenen en tassen die je in de gang ziet staan.
 • Je had je nog zo voorgenomen om te gaan sporten om 20 uur omdat je je al niet zo fit meer voelt de laatste tijd maar om half negen plof je op de bank en val je half in slaap terwijl je je favoriete serie op tv zit te kijken.
 • Je mijmert nog even na over het gesprek met je leidinggevende en je voelt je hart sneller kloppen. Ze vroeg je namelijk wat je volgende stap in je werk gaat zijn. Daar heb je best ideeën over maar dan komt dat stemmetje in je hoofd: kan ik dat wel? En hoe ga ik dat combineren met mijn gezin? Zucht, het is nu al zo druk.
 • Dat hippe boekje (waar je die bucketlist in kon vullen) dat je van je vriendinnen kreeg op je verjaardag is nog akelig leeg. Je vindt zoveel leuk maar ook weer niet. Waarom weet je niet wat je precies wilt? Als kind had je daar totaal geen last van en toen kon je zo genieten van nieuwe dingen uitproberen. Waarom lukt dat nu niet meer?
 • Je kijkt in je telefoon terug naar je lijstje met goede voornemens dat je op oudejaarsavond samen met je partner gemaakt hebt en baalt omdat er maar 2 dingen zijn die je daadwerkelijk gedaan hebt. Je wilde nog zo graag dit jaar echt die cursus gaan doen om zo meer je creativiteit aan te boren.
 • Je kijkt naar je kinderen en je schrikt hoe snel ze alweer gegroeid zijn. De tijd gaat zo vlug en je baalt dat je er maar niet in slaagt om met je goede voornemens aan de slag te gaan. Je voornemens die je zouden helpen om niet meer zo’n drukke agenda te hebben.

Je wilt niet meer het gevoel hebben dat je zo geleefd wordt en je wilt het nu echt anders aanpakken maar hoe?

– Het kan ook anders! –

Ik begrijp precies hoe jij je voelt! Ik ken die gedachtes en gevoelens helemaal. Het gevoel dat je een leuke baan hebt maar ook voelt dat er nog veel meer in je zit dan dat je nu laat zien.

De kriebels die je voelt als die interessante vacature voorbij komt waar je diep in je hart van weet dat jij dit echt zou kunnen maar dan komt dat stemmetje in je hoofd dat zegt: kan ik dat wel? Hoe ga ik dat doen terwijl ik het nu al zo druk heb met mijn werk en gezin. Je snakt eerst naar meer rust en ruimte in je agenda en in je hoofd. Je wilt je eerst meer ontspannen voelen.

Ik gaf zelf leiding aan 500 mensen en was ondertussen verantwoordelijk voor bijna 100 miljoen euro omzet terwijl ik naast mijn fulltime baan ook wilde genieten van ons drukke gezin met 4 opgroeiende kinderen in de leeftijd van 3 tot 17 jaar.

Ik heb toen echt geleerd om super efficiënt om te gaan met mijn agenda en planning. Omdat ik dat zo goed kon had ik ook naast mijn drukke baan voldoende tijd om enorm te genieten van ons gezin en daarnaast ook voldoende tijd te hebben voor mezelf. Ik kreeg ook steeds meer leiders waar ik leiding aan gaf bij me die vroegen of ik hun coach wilde worden omdat ze zo stuggelden met hun drukke agenda in combinatie met een druk gezinsleven. Meer dan 16 jaar heb ik allerlei professionals geholpen met grip op hun agenda te krijgen en meer rust en ruimte te creëren. Om van daaruit aan de slag te gaan met hun talenten en verlangens. Tegenwoordig begeleidt ik mijn klanten hierin in mijn eigen onderneming.

– Verlang je ook zo naar? –

 • Meer rust en ruimte in je hoofd.
 • Naar een overzichtelijke agenda waar je zelf in de lead bent. Waarin er een gezonde afwisseling is tussen afspraken, pauze en tijd om te werken aan jouw prioriteiten.
 • Meer focus in je werk zodat je de werkzaamheden op een ontspannen manier op tijd af krijgt.
 • Weekenden waar je met volle teugen geniet je van contacten en afspraken met je dierbaren maar ook genoeg tijd voor jezelf.
 • Meer richting in je leven omdat je precies weet waar jij energie van krijgt en welke activiteiten en werkzaamheden hierbij horen.
 • Dat je je verborgen talenten inzet in je werk en je leven en daardoor groeit in je zelfvertrouwen.
 • Dat je op oudejaarsavond met een voldaan gevoel terugkijkt op afgelopen jaar waarin je veel van je verlangen hebt omgezet in acties en zaken die jou blij maken.

– Leid jezelf –

Daarom heb ik het online programma ‘Leid jezelf’ ontwikkeld waar jij stap voor stap aan de slag gaat en aan het einde heb je een heel concreet, haalbaar actieplan waar jij de komende maanden mee vooruit kan.

- Module 1 -

Je gaat in 6 modules aan de slag. Na module 1 heb je echt inzicht in je agenda en weet je hoe je zelf weer grip krijgt op je agenda. Geen dubbele afspraken meer en je zit niet meer in vergaderingen waarvan je denkt: wat doe ik hier? Je rondt je dag ontspannen af en met een voldaan gevoel rijd je naar huis. Collega’s vragen aan jou advies hoe je zo slim en efficiënt met je agenda omgaat. Ze zien dat je veel ontspannender bent en dat je meer ruimte hebt om te werken aan de zaken die echt belangrijk zijn. Je weekend is ook weer echt je weekend en je geniet met volle teugen van je gezin, een dagje op pad met je vriendinnen en lekker uiteten met je partner zonder dat je in je hoofd bezig bent met je werk

- Module 2 -

In module 2 ga je aan de slag met het thema rust en reset. Na deze module voel je je ontspannen en je weet wat jij nodig hebt om te ontspannen en weer op te laden na een drukke werkdag. Je agenda is niet meer een aaneenschakeling van dubbele afspraken zonder pauzes en een marathon van vergaderingen. Je kijkt uit naar komende week die best druk is maar ook heerlijk gevuld met tijd voor jezelf, je sport, die lunch met je vriendin en een avondje met je partner. Je glimlacht als je luistert naar je beste vriendin die een heel verhaal houdt over de zoveelste reorganisatie op haar werk, dat nieuwe computersysteem dat er is aangekocht en tot slot haar onzekerheid over hoe de buitenwereld tegen haar aankijkt. Je herkent dit verhaal zeker want daar heb je zelf ook gezeten maar nu voel je dat je dit achter je hebt gelaten en je focus ligt op wat je wel kunt beïnvloeden.

- Module 3 -

In module 3 ga je aan de slag met die eeuwige stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden in wat jij echt wilt. Na deze module weet je precies waar die stemmetjes vandaan komen en je glimlacht als je ze weer hoort want je weet dat ze gebaseerd zijn op je verleden maar niet op de toekomst. Na een bezoek aan je ouders ben je niet meer van slag als je de verbaasde blikken ziet als je ze vertelt dat je gaat solliciteren op die uitdagende baan. Je weet dat je ouders het beste met je voor hebben en dat hun mening prima is maar dat je je eigen koers mag varen. Je voelt je gedragen door een aantal belangrijke mensen uit je leven omdat je beseft wat ze voor je betekent hebben of nog steeds voor je betekenen. Je bent dankbaar voor wat je van ze geleerd hebt en neemt hun wijsheden met je mee voor de toekomst.

- Module 4 -

In module 4 ga je ontdekken waar jou passie en talenten liggen. Na deze module ben je onder de indruk van het brede pallet aan talenten dat je eigenlijk bezit. Je voelt je weer als een kind in een snoepwinkel die niet kan kiezen uit al dat heerlijks. Je voelt je energiek en je kan niet wachten om met een aantal dingen aan de slag te gaan. Je voelt je goed omdat je omgeving jou heeft gewezen op je talenten en deels wist je die wel maar deels ook nog niet. Wat gaaf om te horen hoe zij jou zien. Dat geeft vertrouwen in jezelf!

- Module 5 -

In module 5 ga je aan de slag met het thema focus want je hebt zoveel gave ideeën en inspiratie opgedaan over jezelf dat je uit elkaar spat van energie. Na deze module voel je je rustig en laat je je niet meer afleiden door de waan van de dag of door je eigen gedoe. Je hebt uit al die ideeën en plannen al een eerste focus aangebracht en dit ervaar je ook tijdens je werkdagen omdat je je niet meer laat afleiden. Je bent verbaast over hoeveel werk je verzet en dat je nu echt toe komt aan jouw eigen prioriteiten. Je hebt geen smoesjes meer en je weet wat jij wilt en je gaat dit nu ook echt doen!

- Module 6 -

In module 6 ga je aan de slag met een haalbaar actieplan zodat het niet alleen bij allerlei voornemen en ideeën blijft. Je weet nu precies wat je wilt en wat je nodig hebt maar hoe ga je deze voornemens omzetten tot acties? Na deze module heb je een heel concreet actieplan op maat dat helemaal is afgestemd op wat jij wilt. Jij hebt zelf bepaald wat daar in komt. De acties zijn zo concreet en je weet wie en wat jou kan supporten om deze acties en doelen daadwerkelijk te halen. Je bent trots op jezelf op de enorme stappen die je gezet hebt. Je bent ervan overtuigd dat het plan dat er voor de komende maanden ligt ook echt gaat slagen.Je kan niet wachten om aan de verder te gaan met de acties waar je al mee bezig bent. Eindelijk ga je die doelen halen waar je het al zo lang over hebt.

– Ik ben Eef Loozen –

Meer dan 20 jaar heb ik binnen IKEA Nederland gewerkt als leidinggevende van zoveel fantastische mensen, leiders, teams. Ik ben o.a. storemanager geweest van verschillende IKEA winkels in Haarlem, Eindhoven en Heerlen. En ik heb gewerkt voor het hoofdkantoor van IKEA aan het landelijke beleid van people & culture. Waar het personeelsbeleid voor meer dan 5500 medewerkers centraal stond. Daarnaast heb ik allerlei opleidingen gevolgd over timemanagement persoonlijk leiderschap, coachend leidinggeven, verandermanagement, teamontwikkeling en het leiden van transformatie. Het voordeel was dat ik alle opleidingen die ik volgde direct kon toepassen in mijn werk. Dagelijks coachte ik heel veel verschillende collega’s en ga leiding aan allerlei leiders en management teams. Zo kon ik heel veel vlieguren maken en ook echt toepassen wat ik leerde vanuit de theorie en de boeken. Met al die ervaring ben ik mijn eigen onderneming gestart en coach ik heel veel professionals, leiders en teams hierin.

– Succesverhalen van mijn klanten –

Ik heb veel praktische handvaten gekregen, waarmee ik gelijk aan de slag kon en die ook snel resultaat gaven. Daarnaast kreeg ik inzicht in mijn eigen valkuilen en patronen waardoor ik vooruit kan kijken.

Na het afronden van het traject denk ik nog bijna dagelijks aan wat ik geleerd heb en merk ik dat positiever in het leven sta. Ik heb daarmee zeker mijn doel bereikt.

Dit programma heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen patronen en belemmerende gedachten. Met praktische tips en opdrachten die ik direct in de praktijk kan brengen laat ze mij zelf ontdekken wat voor mij het beste werkt.

Je komt uit je comfortzone door de duidelijke en persoonlijke opdrachten word je aan het denken gezet. De nieuwe inzichten werken aanstekelijk en zetten aan tot actie.

Dit programma heeft me geholpen meer structuur aan te brengen en meer regie te nemen in mijn werk. Met dit keer een haalbaar actieplan!

– Succesverhalen van mijn klanten –

Ik heb veel praktische handvaten gekregen, waarmee ik gelijk aan de slag kon en die ook snel resultaat gaven. Daarnaast kreeg ik inzicht in mijn eigen valkuilen en patronen waardoor ik vooruit kan kijken.

Na het afronden van het traject denk ik nog bijna dagelijks aan wat ik geleerd heb en merk ik dat positiever in het leven sta. Ik heb daarmee zeker mijn doel bereikt.

Dit programma heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen patronen en belemmerende gedachten. Met praktische tips en opdrachten die ik direct in de praktijk kan brengen laat ze mij zelf ontdekken wat voor mij het beste werkt.

Je komt uit je comfortzone door de duidelijke en persoonlijke opdrachten word je aan het denken gezet. De nieuwe inzichten werken aanstekelijk en zetten aan tot actie.

Dit programma heeft me geholpen meer structuur aan te brengen en meer regie te nemen in mijn werk. Met dit keer een haalbaar actieplan!

– Inhoud van het programma –

Je krijgt maar liefst 6 modules met een kort introductiefilmpje van mij. Per module ontvang je een uitgebreid werkboek dat je online kunt bekijken of kunt uitprinten om erin te schrijven. Een aantal modules zijn aangevuld met extra materiaal dat jou gaat helpen om meer rust en ruimte in je agenda en hoofd te krijgen. Zodat jij eindelijk aan de slag kunt met je belemmeringen en patronen die je niet meer dienen. Zodat je echt aan de slag kunt met een heel concreet en haalbaar actieplan waarin je de stappen gaat zetten zodat jouw talenten en wat jij wilt nu echt aan de beurt komt.
Nu niet het beste moment? Geen tijd hiervoor? Dat is juist het thema waar je de eerste 2 modules mee aan de slag gaat. Waarom nog wachten? Tot je wat zeker weet? Later is nu! En ik gun het jou oprecht dat je dit jezelf cadeau doet.

– Het gehele programma vraagt slechts een investering van 444 euro en dit zit er allemaal in:

 • 6 modules met werkboeken van in totaal meer dan 120 pagina’s oefeningen, tips en inspiratie die leiden tot een haalbaar actieplan waar je de komende maanden mee aan de slag kunt gaan
 • 6 werkboeken met stap voor stap oefeningen, tips en inspiratie die je gaan leiden naar een haalbaar actieplan. Je kent deze online bekijken of kunt uitprinten zodat je er zelf in kunt werken.
 • Een online omgeving waar jij geheel in jouw eigen tempo op elk moment van de dag aan de slag kunt met het programma
 • Aanvullende oefeningen, tips en audio om jou te ondersteunen tijdens het programma.

Het hele programma is echt heel waardevol. Ik deel exacte kennis die voor heel veel mensen die ik begeleid heb succesvol is.

Het vraagt slechts een investering van 444 euro. Waar wacht je nog op? Tot je wat zeker weet?

JA IK DOE MEE!

– Meest gestelde vragen –

- Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit online programma? -

Je kunt vanaf de start bij alle modules dus je kunt zelf bepalen hoeveel en wanneer je hier tijd in steekt. Maar wil je er elke week aan werken dan ben je er 3 maanden ongeveer 1 tot 2 uur per week mee bezig. Blok deze tijd dan ook echt in je agenda.

- Hoelang heb ik toegang tot de modules? -

Je hebt 1 jaar toegang tot dit online programma. Dus dat jaar kun je er op meerdere momenten mee aan de slag of na een aantal maanden nog een keer opnieuw aan de slag met onderdelen waar je de volgende stappen in wilt zetten.

- Hoe kan ik me voorbereiden? -

Voorbereiding is zeker belangrijk. Dat geldt ook voor dit programma. Het belangrijkste in de voorbereiding is dat je elke week tijd plant om aan de opdrachten te werken. Dat ga je ook echt de stappen zetten die je wilt gaan zetten.

- Hoeveel persoonlijke begeleiding zit er in dit programma. -

Dit is een programma waar je zelf online aan de slag gaat en de modules zijn ook zo opgebouwd dat je in de werkboeken stap voor stap door de verschillende onderwerpen heen geleidt wordt. En met de introductiefilmpjes van mij erbij en het aanvullende materiaal wordt je aan de slag gezet.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning en coaching van mij dan is dat zeker mogelijk. Dat zit niet in deze prijs van 444 euro inbegrepen. Wil je persoonlijke begeleiding van mij stuur me dan een mail en dan kijk ik samen met jou wat het beste bij je past.

Responsive Menu
Add more content here...