Skip to main content

Ze zucht, ik wil het altijd voor iedereen goed doen. In mijn werk maar ook in mijn privéleven. Overal zie ik kansen tot verbetering en mijn lat ligt hoog hierin. Dat is ook mijn kracht en daar ben ik goed in maar het kost me ook heel veel energie.

Wat zou je willen bereiken aan het einde van het groeitraject? vraag ik. En dan bedoel ik niet dat we dat in een excel sheet kunnen opvolgen maar wat zou je anders willen doen, voelen en ervaren?

Ik zou minder grenzeloos willen zijn en meer een gevoel van voldaanheid en berusting willen ervaren. Dat goed ook goed genoeg is.

Dit is een thema dat bij heel veel van mijn klanten terugkomt. Zowel op individueel niveau maar ook in teams of in de hele organisatie. Vaak ontstaat dit vanuit een veel dieper liggend gevoel: Am I good enough?
De behoefte om gezien en erkend te worden. Iets dat we al heel vroeg als kind leren en ervaring in opdoen.

Vaak vele jaren later, als we bezig zijn met allerlei ballen hoog te houden in verschillende rollen als partner, moeder, vriendin, collega, dochter, zus, leidinggevende etc. dan komt dat thema weer naar boven.

Vaak is het een kracht en heeft je ver gebracht in het leven. Maar als dit grenzeloos wordt dan kan coaching een mooie manier zijn om hier inzicht in te krijgen zodat je meer rust, ruimte en plezier weer gaat ervaren.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

#coaching #leiderschap #persoonlijkeontwikkeling #vleugelsomtegroeien #focus
www.eefloozen.nl

Responsive Menu
Add more content here...