Skip to main content

I’m on fire zong Bruce Springsteen op 28 mei 2012 op Pinkpop. Bruce stond in vuur en vlam. Maar wij, mijn man en ik ook. Dat was het moment dat wij in vuur en vlam stonden. And the rest is historie zou ik haast willen zeggen.. Voor diegene die me niet kennen, in de afgelopen 10 jaar zijn we getrouwd, en naast zijn prachtige drie kinderen hebben we samen nog een dochter gekregen. Maar op 28 mei ontstond er tussen ons een vuurtje dat niet meer uit is gegaan.

Liefde gaat niet alleen over wat er tussen 2 mensen is. Liefde kan alleen maar ontstaan als je zelf ook in vuur en vlam kan staan.

Waar gaat dit blog naar toe denk je misschien nu? Wat heeft dit met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te maken?

Voor mij is dit een metafoor voor wat ik in organisaties wel of niet zie, wat ik in leiderschap wel of niet zie, en wat ik bij mensen die ik 1:1 begeleid wel of niet zie.

In deze tijden zie ik zoveel mensen die uitgeblust zijn. Het vlammetje brandt niet meer, het is gedoofd. Veel mensen weten niet meer waar ze van in vuur en vlam gaan staan.

De vraag: sta jij in vuur en vlam 🔥? Of ben je uitgeblust? Hoe vaak stel je die vraag aan jezelf?
Als je uitgeblust bent wat doe je dan met die informatie? Blijf je er mee lopen, leg je je er bij neer, praat je erover?

www.eefloozen.nl

#coaching #persoonlijkeontwikkeling #leiderschap #vleugelsomtegroeien #motivatie #transformatie

Responsive Menu
Add more content here...