Skip to main content

Maar nu zie ik dat je je richt op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Waarom die keuze?

Ik heb zeker veel persoonlijke ervaring in rouw en verlies omdat ik als kind mijn ouders ben verloren en toen ik jong volwassen was stierf mijn broer. Ook in mijn vrijwilligerswerk bij Humanitas afdeling rouw en verlies werk ik veel met het thema rouw en verlies.

In mijn eigen onderneming gaat het niet alleen over rouw en verlies maar ik merk vaak aan mijn klanten of de opdrachten die ik doe dat het thema rouw en verlies er in verweven zit..

Voorbeelden?

Een professional die in tranen bij me komt voor een persoonlijk groeitraject. Ze is boventallig verklaard en wil nu op zoek wil gaan naar waar haar verlangens en dromen voor de toekomst liggen.

Bij een teamdag komt naar boven dat door haar fysieke aandoening en klachten ze niet kan deelnemen aan het leven en werk zoals ze dat graag zou willen. Dat is een rouwproces waarin fysiek en mentaal verlies centraal staat.

In een organisatie waar gereorganiseerd wordt, en veel collega’s de organisatie verlaten, hebben mensen te maken met rouw en verlies

Professionals die 5 leidinggevende hebben gehad in vijf jaar, hebben ook te maken met steeds afscheid nemen.

Het team dat te maken heeft met tegenvallende resultaten, collega’s die de organisatie verlaten en werkzaamheden die worden gedigitaliseerd of uitbesteed.

Allemaal vormen van rouw en verlies waar we mee te maken krijgen.

Dus ik werk zeker met rouw en verlies! Veel en vaak zelfs, alleen is dat niet het enige waar ik me op richt.

#persoonlijkeontwikkeling#leiderschap#transformation#change#people#vleugelsomtegroeien#team

Responsive Menu
Add more content here...