Skip to main content

Dit potlood kreeg ik vorige week van mijn man kado toen we 2 dagen in Deventer waren. Ik moest glimlachen toen ik het openmaakte. Vooral de tekst vind ik geweldig: Think Big.

Het potlood doet me denken aan al mijn jaren die ik gewerkt heb bij IKEA. Al die potloodjes die onze klanten konden gebruiken tijdens het winkelen. En binnen IKEA zeiden we vaker: Think big or go home…

Die woorden heb ik vaak door mijn gedachten laten gaan toen ik vorig jaar mijn eigen onderneming begon in leiderschap ontwikkeling transformatie en coaching.

Hmm best spannend en wat ga je dan doen?
Mijn eigen onderneming opstarten! Hmm in Corona tijd? Best spannend. Hoe ga je dat dan doen? Ga je al je zekerheden opgeven die je bij IKEA hebt? Dat zou ik niet durven. En wat als het niet lukt.

Tja, als ik al die gedachten en feedback had laten binnenkomen dan had ik het never nooit gedaan. Maar ik dacht: Think big! Volg je hart.

Zo ben ik steeds stappen gaan zetten, mijn visie uitgewerkt, mijn website, gaan netwerken, mijn eerste klanten 1:1 geholpen en pas een twee daagse met 40 leidinggevenden. Zalig!

Wat ik wil? Groot blijven denken en steeds stappen blijven zetten. Me niet laten weerhouden door klein denken of gedoe van een ander.

Dus ik ben dolblij met mijn potlood en de tekst Think big! Omdat het me inspireert om te blijven groeien en zo hopelijk steeds meer professionals, teams en leiders te laten groeien zodat ze ook grote stappen gaan zetten.

#leiderschap#mindset#persoonlijkeontwikkeling#transformatie#vleugelsomtegroeien#coaching#IKEA

Responsive Menu
Add more content here...